onsdag 11 april 2012

Hallandslaget bloggarVälkommen till nystarten av Hallandsbloggen!
Här kommer vi som leder det politiska arbetet runt om i Halland blogga tillsammans. Vi är tre
riksdagsledamöter, två regionråd och inte mindre än sju kommunalråd. Du kan läsa mer om oss under fliken som heter just "om oss".

Vi kommer blogga om stort som smått och alla utifrån våra olika perspektiv. Att vi gör det gemensamt är egentligen självklart. Politik hänger ihop och i Halland vi vill gärna fokusera på helheten, från kommun, via region och upp på riksdagsnivå. Så var beredd på en blogg där bredden är lika stor som politiken.

Vi är också nyfikna på vad du tycker! Du har möjlighet att kommentera alla våra inlägg och vi diskuterar gärna dem. Dock modererar vi alla kommentarer för att säkerställa att de är i linje med lagstiftning och hör till ämnet som inlägget berör.

Har du förslag eller synpunkter redan nu? Under fliken "kontakta oss" finns uppgifter kring hur du når oss.

Så än en gång varmt välkommen till Hallandsbloggen och ett gäng som tänker ge järnet för en valseger 2014! Möjligheternas Halland!

Halland(s)bloggen rekommenderar läsning av: Martin Moberg om käbblet kring Afghanistan inom FP, Peter Johansson om käbblet i FP om Afghanistaninsatsen, Kristian Krassman om att politik är en förtroendebransch, Alliansfritt Sverige om en M-politiker som köpte gymnasium till underpris, Göran Johansson 1 om en sjukförsäkring för alla, 2 om att staten bidrar till lönedumpning, Staffan Lindström om att de är genomskådade, Essbeck om vad bra opinionsmätningar i grund och botten bara är, Helga von Pitbull om att ett gott skratt förkortar fasan, Olov Abrahamsson om Kjell Rautio som talade om välfärd på NSD:s seminarium i Kiruna.

Media: DN1, SVT, SVD, AB1, AB2,

Inga kommentarer: